Sattuipa niin että pääsin vahtamaan vanhan N95 8gb kännykän uudehkoon N97 miniin.

Mini on näin viikon tuntumalta paska!
 

Kosketustnäyttö. Kaikki tuntuu toimivan kohtalaisen jouhevasti mutta eniten haittaa kosketusnäytön käyttömukavuus ja valikot on perseestä. Monet ohjelmat pitää erikseen sulkea valikon pohjalta eikä niitä voi lopettaa kätevästi ojelman laidata kuten pc:llä, mac:illa ja jopa iii-puhelimella. Kymmeniä kertoja toistuvat näppäilyvirheet häiritsevät, ainut tapa välttää virheitä on 100% keskittyminen vain puhelimen näppäilyyn.

Näpäinlukko on ikävä vipu puhelimen sivussa, eikö kosketusnäyttöön saa fiksua yhdellä kädellä poistettavaa näppäinlukkoa kuten esim. vastatessa.

OVI kauppa latailin ovesta kaikke kivaa ihan kokeilumielellä. Zipppo ohjelma joka jäljittelee oikeaa sytkää ei toimi ollenkaan, jokunen muukin sovellus ei suostunut toiminaan. Yksi ohjelma kertoi että ohjelmasta on uusi versio saatavilla ja linkki ohjelman omille sivuille. EI VAKUUTA tämä kauppanen.

Kameran väittäsin olevan huonompi kuin N95 8gb:n kamera vaikka vuosia on kulunut ja samat on megapikselitkin, 2 lediä ei tee autuutta vaikka vanhuksessa niitä on vain yksi.

Lopputulos

En suosittele miniä kenellekkään. Se on hankala käyttää puhelimena ja huono minitietokone.